10 % korting vanaf € 75 <p>Exclusieve merken: per aankoopschijf van minimum € 75.</p>
Terug naar de vorige pagina

Quick n' Easy

Ontdek Quick n’ Easy, jouw nieuwe volledig geautomatiseerde verkooppunt! 
 
Zin om te shoppen? Goed nieuws! Dit nieuwe technologische concept is gebaseerd op het gezamenlijk gebruik van intelligente meubels en 3D-camera's (met respect voor je anonimiteit). Je kunt hier producten selecteren op basis van automatische herkenning. 
 
Ga met je instapkaart de winkel binnen. Daarna kies je je favoriete items uit een selectie van bestsellers in de categorieën bier en chocolade. Deze worden toegevoegd in je ‘virtuele winkelmand’. Dit wordt automatisch weergegeven wanneer je naar de betaalautomaat gaat. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de details van je aankopen controleren en de transactie afronden met je betaalkaart. Je kunt daarna het verkooppunt verlaten met je artikels. 
 
De korting bedraagt 10% korting per aankoopschijf van minimum € 75. Opgelet de 10% korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of speciale prijzen zoals solden of mid season sales en is niet geldig op tabakswaren. Je kan gebruik maken van deze korting door middel van de magneetstrip op je BRUcard.  
 

10 % korting vanaf € 75

Exclusieve merken: per aankoopschijf van minimum € 75.

Terug naar de vorige pagina