De BRUcard is een persoonlijke kaart. Werd je kaart dus gestolen of ben je ze kwijt, meld dit dan onmiddellijk. Via dit contactformulier kan je een nieuwe kaart aanvragen.


 

Heb je nog andere vragen?

Contacteer ons

 

 

Met een BRUcard geniet je als touroperator of reisagent van verschillende voordelen in de winkels, restaurants, lounges en parkings op Brussels Airport. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve guided tours, roadshows en wedstrijden. Plezier verzekerd dus!

 

Ontdek alle voordelen en kortingen die BRUcard je biedt >

Als reisagent of touroperator kan je jouw persoonlijke BRUcard heel eenvoudig online aanvragen. Je aanvraag wordt eerst nagekeken. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging via mail en daarna wordt de BRUcard via de post naar je opgestuurd. 

 

Let op: de BRUcards worden slechts één keer per maand goedgekeurd en opgestuurd. Vraag je kaart dus tijdig aan wanneer je ze tijdens je volgende bezoekje aan onze luchthaven wilt gebruiken. 

 

Vraag hier jouw BRUcard aan >

 

Honden en katten mogen meereizen als ruim- of handbagage in een goedgekeurde dierencontainer.

 

Een meereizend huisdier moet vooraf gemeld worden bij de luchtvaartmaatschappij.

Alleen blindengeleidehonden en dieren die vooraf zijn aangemeld, zijn toegelaten in het luchthavengebouw en aan boord van de meeste vluchten. Sommige dieren hebben een certificaat nodig.

 

Lees hier meer informatie omtrent reizen met huisdieren >

Willen je klanten een beroep doen op gratis assistentie, dan moeten ze dit uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd aanvragen bij jou of bij de luchtvaartmaatschappij. Ze moeten bovendien 1 uur extra voor hun vlucht aanwezig zijn op de luchthaven.

 

Op aanvraag kunnen ze opgehaald worden aan de drop-off, het bus- of treinstation, de taxistandplaatsen of een callpoint tussen parkings P2 en P3.

 

Ook zijn er speciale parkeerplaatsen dicht bij de liften in de parkings. Herinner je klanten eraan dat ze hun invalidenparkeerkaart zichtbaar achter de voorruit moeten leggen.

 

Bekijk hier meer informatie voor reizigers met verminderde mobiliteit >

 

Wie reist met kinderen, mag niet vergeten dat ook baby’s en kleine kinderen een geldige reispas of identiteitskaart moeten hebben. Adviseer je klanten om deze documenten tijdig aan te vragen bij hun gemeente, want dit kan enkele weken duren.

 

Lees hier meer omtrent verplichte reisdocumenten voor kinderen en tips om te reizen met kids >

 

Bang dat de kleinsten zich zullen vervelen op de luchthaven? Nee hoor! Er is altijd wel iets te beleven op Brussels Airport, zoals de Airport games en Tiktokdecors. Lees er hier meer over.

Willen je klanten sneller en vlotter door de veiligheidscontrole? Vertel hen dan hoe ze waardevolle tijd kunnen besparen via onze Fast Lane. Ze kopen hun Fast Lane Pass gemakkelijk online voor € 11.

 

Ontdek hier meer over de Fast Lane Pass >

 

Wachten op je vlucht wordt iets om naar uit te kijken. In de Brussels Airport Diamond Lounges kunnen je klanten in alle rust werken, eten of ontspannen met een drankje. De lounges bieden een rustige omgeving met een brede waaier aan diensten en maaltijden. 

 

Bekijk hier meer informatie over de Diamond Lounges >

Om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we enkele comfortdiensten aan. Zo kan je bijvoorbeeld in een mum van tijd door de veiligheidscontrole wandelen met een Fast Lane Pass. Een Lounge Pass geeft je toegang tot onze unieke lounges, waar je kan werken of relaxen. En dankzij onze bTag bespaar je heel wat wachttijd aan de bagageband.

 

Wist je dat je als reisagent ook een contract met de luchthaven kan aangaan waardoor je recht hebt op commissie of een kickback wanneer je een online service verkoopt? Neem contact met ons op indien je hier nog vragen over hebt.

 

Een vraag stellen over de comfortdiensten >

In afwachting van hun vlucht kunnen je klanten in de luchthaven gaan shoppen of genieten van een lekker hapje of drankje.

 

Ontdek hier alle winkels op Brussels Airport >

Bekijk hier alle bars en restaurants op Brussels Airport >

 

Liever online shoppen? Ook dat kan! Bezoek de Brussels Airport-webshop.

 

Op zoek naar de gedetailleerde tijdstippen van aankomst en vertrek op Zaventem – Brussels Airport? Op de website van Brussels Airport kunnen je klanten up-to-date informatie vinden over alle vluchten van de komende 24 uur.

 

Bij aankomst in de vertrekhal checken je klanten bij welke balie ze hun bagage kunnen inchecken en lopen ernaartoe. Na het inchecken van de bagage lopen ze door naar de veiligheidscontrole. 

 

Vervolgens lopen ze richting hun pier door de winkels, bars en restaurants. Online bestellingen kunnen dan ook opgehaald worden. Tijdens het wachten voor vertrek kunnen ze genieten van een koffietje of snelle hap aan een van de kiosks in de terminal. Vluchten naar Schengenlanden vertrekken van in Pier A, andere vluchten vertrekken van Pier B.

 

Zodra de vlucht wordt aangekondigd, kunnen je klanten het vliegtuig instappen en in alle comfort genieten van hun reis.

 

Bekijk de video >

Er zijn verschillende manieren waarop je klanten naar de luchthaven kunnen komen:

  • Met de wagen. Brussels Airport is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vraag je klanten om op voorhand de beste route uit te stippelen, zodat ze relaxed kunnen vertrekken. Lees er hier meer over.

  • Met het openbaar vervoer. Er rijden bussen en treinen tot vlakbij de terminal. Het treinstation bevindt zich op niveau -1 van de luchthaven, het busstation vind je vlak onder de aankomsthal op niveau 0. Er zijn zowel trappen als liften om de terminal te bereiken. Lees er hier meer over.

  • Met een intercitybus. Dankzij Airport Express, Flixbus en BlaBlaCar reis je vlot tussen Brussels Airport en verschillende steden in België of in het buitenland. De bussen pikken je op op meerdere plaatsen in een stad bij jou in de buurt. Lees er hier meer over.

Brussels Airport biedt meer dan 10.000 autoparkeerplaatsen op wandelafstand van de luchthaventerminal, en 2.000 plaatsen die bereikbaar zijn met een shuttledienst. Het hele jaar door (24/24 u) zijn er parkeerformules op maat. 

 

Lees meer over de parkeermogelijkheden op Brussels Airport >

 

Worden je klanten naar de luchthaven gebracht door vrienden of familie en is een uitgebreid afscheid niet nodig? Dan kunnen ze gebruik maken van de gratis drop-off zone op 5 minuten wandelen van de vertrekhal. 

 

Meer informatie voor mensen die gebracht worden >

 
  •  

Heb je nog een vraag?

Contacteer ons