10 % korting vanaf € 75 <p>Exclusieve merken: per aankoopschijf van minimum € 75</p>
Terug naar de vorige pagina

Aelia Duty Free

De AELIA DUTY FREE shop is een vernieuwend concept. De uitgebreide en moderne walk-through biedt je de mogelijkheid om exclusieve en kwaliteitsvolle merken te ontdekken aan zeer interessante prijzen. In het aanbod: parfum en cosmetica, champagnes, sterke dranken en wijnen, tabak en snoep en niet te vergeten de Belgische producten bij uitstek: chocolade en bier.

Het aanbod parfum en cosmetica werd uitgebreid met merken zoals Jo Malone, Bobby Brown, Tom Ford, D&G, Diptyque en tot slot de exclusieve collectie huisparfums van Hermès.

De luchthaven is wereldwijd het grootste verkooppunt van chocolade. In ‘The Belgian Chocolate House’ corner zijn de lekkernijen van Belgische topmerken in de chocoladewereld te vinden: Neuhaus, Godiva en Corné Port-Royal. Het assortiment is ook aangevuld met andere Belgische merken zoals Galler, Dandoy, Destrooper, Starbrook en Guylian.

Liefhebbers van de fijnere dranken vinden er dan weer merken als Laurent-Perrier en Johnnie Walker terug.

De korting bedraagt 10% per aankoopschijf van minimum € 75. Opgelet, de 10% korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of speciale prijzen zoals solden of mid season sales en is niet geldig op tabakswaren.

Je kan gebruik maken van deze korting door middel van de magneetstrip op je BRU-card.

10 % korting vanaf € 75

Exclusieve merken: per aankoopschijf van minimum € 75

Terug naar de vorige pagina