Terug naar de vorige pagina

Zorgeloos en vlot naar Brussels Airport

Kennen jouw klanten de snelste en beste wegen van en naar Brussels Airport? Wij hebben alvast voor jou de beste transportroutes even in een lijstje opgesomd. Geïnteresseerd in meer handige tips & tricks omtrent de luchthaven en haar diensten? Hou dan zeker onze blog in het oog! 

Met de auto 

Komen jouw klanten graag met de auto naar de luchthaven? Dan kunnen ze hun auto’s best parkeren in parking P1, P2 of P3. Nood aan extra beveiliging? Brussels Airport biedt ook een VIP Parking en Lock Parking aan. Deze kan je terugvinden op wandelafstand van de luchthavengebouwen. Toch opzoek naar iets meer budgetvriendelijk? Jullie klanten kunnen hun auto ook parkeren via onze discountsparkings, te bereiken via gratis shuttle service.  

Met de trein  

Wist je dat het treinstation zich onder de luchthaven bevindt? Jouw klanten kunnen rekenen op een snelle dienst vanuit meer dan 80 stations in België! Ook vanuit Nederland is Brussels Airport makkelijk bereikbaar met de trein – met maar liefst 16 treinverbindingen per dag tussen Amsterdam en Brussels Airport.  

Bussen, Intercitybussen en FlibCo 

Ook per bus is de luchthaven makkelijk bereikbaar. Zowel bussen van de Lijn, MIVB en shuttles komen toe op niveau 0.  

Intercitybussen zoals de Brussels Airport Express, Flixbus en BlaBlaCar kunnen ook jouw klanten helpen om tot aan de luchthaven of tot aan hun gewenste bestemming te komen.  

Flibco verbindt Brugge, Gent en Rijsel rechtstreeks met Brussels Airport tegen aantrekkelijke tarieven. De shuttledienst biedt ook Door2Gate aan, waarbij de bussen jouw klanten op een bepaald adres oppikken en ze op het gewenste tijdstip afzetten op de luchthaven. 

Terug naar de vorige pagina