Terug naar de vorige pagina

Zeg zon, we komen er dan aan hé!

Met de zomervakantie in aantocht, lanceert Brussels Airport de zomercampagne “Zeg zon, we komen er dan aan hé!”. In deze campagne worden 5 typische zonbestemmingen in de kijker gezet: Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Turkije. De campagne loopt zowel online als offline, je kan de komende weken zelfs een Brussels Airport radiospot horen! Ben jij hem al tegenkomen? Zeg eens! Naar welk bestemmingsparadijs vliegen jouw klanten het liefst om aan hun zomerpret te beginnen?  

Voor families, vrienden en koppels van alle leeftijden 

De zomercampagne zet families, koppels en vrienden van alle leeftijden aan om naar hun favorieten zomerbestemming te vliegen vanaf Brussels Airport.  En de belangrijkste boodschap binnen de campagne? Dat is dat het vakantieplezier al op de luchthaven begint!  Een ouder koppel dat een lekkere frisse cocktail drinkt aan de gate, een gezin met 2 kinderen die enthousiast door de luchthavenbruggen lopen, een groep vrienden die vrolijk in duikgerief door Pier A wandelen en een jong koppel dat in zwemkledij te popelen staan om in het vliegtuig op te stappen. Van wegdromen over je vakantie gesproken! 

Zijn jouw klanten overtuigd? Wij staan alvast klaar om hen deze zomer te ontvangen en het perfect startpunt van hun vakantie te zijn!  

Terug naar de vorige pagina