Terug naar de vorige pagina

Vol goede moed op weg naar 2021

We kunnen er niet omheen, 2020 was een jaar dat er heel anders uitzag dan wat we gewend zijn. We maakten dit jaar geen verre reizen tijdens de vakanties, hadden niet al te veel gezellige avondjes op restaurant en we kregen veel te weinig knuffels van de mensen die we graag zien. Ook op het werk was 2020 een jaar om snel te vergeten. De hele reissector stond voor een extreme uitdaging en velen onder ons waren voor een groot deel van het jaar tijdelijk werkloos.

Op de luchthaven deden we er alles aan om mensen aan te tonen dat reizen ook in coronatijden kan. De wereldkaart kleurde echter voor het grootste deel rood en oranje waardoor we moesten vaststellen dat heel wat mensen ervoor kozen om het voorbije jaar voor een “staycation” te gaan.

Hoewel ook de aankomende eindejaarsperiode er dit jaar anders uit zal zien dan normaal, doen we toch ons best om het warme en hoopvolle gevoel van de feestdagen te verspreiden. Samen met verschillende collega’s op Brussels Airport, staken we maar liefst 1500 kaarsjes aan. Naast warmte, willen we met de kaarsjes ook hoop verspreiden:

Hoop, op ondanks alles toch een mooie eindejaarsperiode;
Hoop, op een nieuw jaar vol gezonde dagen;
En vooral, hoop dat we in 2021 weer met z’n allen de wijde wereld in kunnen trekken en de reissector weer volop kan heropleven.

Tot het zover is, houden we online contact en wensen we jullie alvast fijne feestdagen en een gezonde start van het nieuwe jaar!

Tot snel!
Het BRU-card team

Terug naar de vorige pagina