Terug naar de vorige pagina

Transavia opent zomerroutes vanaf Brussels Airport

Het jaar aflsuiten, dat doen we dit jaar met geweldig nieuws van Transavia! Naast hun route naar Innsbruck die op donderdag 23 december wordt geopend, heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij zopas aangekondigd dat ze vanaf volgende zomer maar liefst 4 bestemmingen zullen opstarten vanaf Brussels Airport.

Vlieg met hen mee naar…

Innsbruck! Dat Transavia deze maand nog naar Innsbruck zal beginnen vliegen wist je natuurlijk al langer. Ideaal voor als jouw klanten nog op zoek zijn naar een last-minute skivakantie. De vluchten naar Innsbruck vinden plaats op donderdagen en zondagen.

Zijn jouw klanten eerder op zoek naar een charmante citytrip bestemming? Geen probleem! Het portugese Faro staat ook op het lijstje van nieuwe bestemmingen van Transavia. De eerste vlucht naar deze stad aan de Portugese Zuidkust vindt plaats op 30 juni.

Op diezelfde dag start Transavia ook met een 6 wekelijkse vlucht naar Alicante. Ze vliegen elke dag behalve op vrijdag naar deze authentieke stad. Naast Alicante voegenze ook een tweede Spaanse bestemming toe aan hun netwerk op onze luchthaven. Vanaf 1 juli brengen ze jouw klanten namelijk 4 keer per week naar het bruisende Ibiza.

Ook wanneer je klanten liever richting de Egeische ze trekken, kunnen ze dit doen met Transavia! De Nederlandse luchtvaartmaatschappij zal namelijk op 2 juli ook naar Heraklion, de hoofdstad van Kreta, beginnen vliegen.

Om al deze bestemmingen aan te kunnen vliegen, zal Transavia vanaf volgende zomer 1 vliegtuig permanent op Brussels Airport stationeren. Je zal hun wit-groene Boeings dus behoorlijk vaak kunnen spotten op ons tarmac.

Het is duidelijk dat de bestemmingen waar Transavia naartoe zal beginnen vliegen, voor ieder wat wils hebben! En het mooiste van alles is dat ze vluchten aanbieden voor elk budget.

We wensen jouw en je klanten alvast veel reisplezier!

Terug naar de vorige pagina