Terug naar de vorige pagina

Terugblik op onze Roadshow voor Reisagenten

Vorige maand organiseerden we voor het derde jaar op rij onze Roadshow voor Reisagenten. En of het een succes was! Zo’n 500 reisagenten namen deel aan deze workshop verspreid over drie avonden in Brugge, Antwerpen en Brussel.

Een volgeboekte avond

Elke avond konden de reisagenten kennismaken met 54 luchtvaartmaatschappijen die hun netwerk en producten voorstelden. Er vonden maar liefst 3753 gesprekken plaats tussen reisagenten en airlines, en uiteraard ging dit allemaal gepaard met een uitgebreid diner en lekkere drankjes. Daarna kon iedereen genieten van een exclusieve avant-première van de film Game Night.

Daarnaast werden er ook prijzen uitgereikt aan de travel agents die de meeste airlines bezochten. De eerste prijs was een kortingsbon van Inno t.w.v. € 150, de tweede plaats kreeg een bon van € 75, en de derde plaats eentje van € 40. Ook werd er een voucher van € 40 verloot onder de aanwezigen.

Bekijk de foto’s en deel je mening

Was jij aanwezig op de Roadshow? Bekijk dan snel de foto’s op deze pagina.

Heb jij bovendien even hard van deze avond genoten als wij? Of heb je nog feedback die we kunnen meenemen voor de volgende Roadshow? Vul dan zeker ook even de enquête in. Deze neemt amper 2 minuutjes van je tijd in beslag en is voor ons een grote hulp. 

 

Tot slot kan je nagenieten van de Roadshow met de after movie:

Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!

Terug naar de vorige pagina