Terug naar de vorige pagina

Rechtstreeks naar Shanghai en Curaçao vanaf Brussels Airport

Geweldig nieuws voor onze luchthaven! Zowel in de zomer als in de winter breidt het netwerk uit op Brussels Airport met rechtstreekse vluchten naar Shanghai en Curaçao.

Vanaf begin juli zal er een dagelijkse vlucht naar Shanghai aangeboden worden want niet één maar wel twee luchtvaarmaatschappijen gaan rechtstreeks vliegen naar Shanghai. Hainan Airlines zal vanaf 18 juni 4x per week een directe verbinding naar de Chinese metropool aanbieden. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe luchtvaartmaatschappij in Brussel: Juneyao Airlines, die vanaf 3 juli met 3 vluchten per week opstart. Shanghai is de grootste stad van China met prachtige wolkenkrabbers maar ook historische juweeltjes!

Vanaf 5 november kan je weer vanaf Brussels Airport rechtstreeks vliegen naar Curaçao. TUI fly vliegt vanaf dan met de 787 Dreamliner twee keer per week naar dit exotische eiland in de Caraïben. Een ideale winterzon bestemming met prachtige zandstranden en talloze baaien om van te genieten. Bezoek ook zeker de hoofdstad van Curaçao, Willemstad, erkend door UNESCO en gekenmerkt door de bijzondere, kleurrijke architectuur.

Terug naar de vorige pagina