Terug naar de vorige pagina

Parkeren als een VIP bij Brussels Airport

Vertrekken zonder zorgen, dat is toch wat al jouw klanten willen? Of het nu om een welverdiende vakantie of noodzakelijke zakenreis gaat. Een van die zorgen is: waar parkeer ik mijn wagen veilig en liefst zo dicht mogelijk bij de vertrekhal van Brussels Airport? De nieuwe VIP-parking biedt de oplossing.

Voordelen van de VIP-parking op Brussels Airport

De VIP-parking op P1 van Brussels Airport is er om het vertrek en de aankomst van jouw klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Deze parking ligt tegenover de vertrekhal (op slechts één minuut wandelen) en naast het Sheraton Hotel. Ideaal dus voor wie nog een nacht in het hotel verblijft.
  • Voor het comfort van de reizigers worden de nieuwste technologieën gebruikt. Zo kunnen zij online een parkeerplaats reserveren en deze onmiddellijk betalen met Visa of MasterCard. Bij aankomst rijden ze gewoon tot bij de slagboom; de nummerplaatherkenning controleert de reservatie.
  • Je klanten hoeven hun wagen niet zelf te parkeren, daarvoor is er de valetdienst. Bij aankomst moeten ze enkel hun wagen parkeren op de drop-off zone en hun sleutels afgeven aan de receptie. Een professionele voerman rijdt vervolgens hun wagen naar de beveiligde zone. Ook moeten ze een overeenkomst ondertekenen, die bij terugkomst nodig is om hun parkingverblijf te valideren.
  • Over de veiligheid van hun voertuig hoeven je klanten zich geen zorgen te maken. Deze VIP-parking is beveiligd en verzekerd tegen diefstal, schade en brand.

 

Parkeren aan Brussels Airport hoeft dus helemaal geen zorg te zijn!
Klik hier voor meer info en reservaties.

Terug naar de vorige pagina