Terug naar de vorige pagina

Nieuwe bestemmingen zomer 2017

Nu de zomer stilaan dichterbij komt breidt Brussels Airport haar vluchtaanbod uit. Zo staan er deze zomer meer dan 10 nieuwe bestemmingen op het programma waaronder Atlanta, Mumbai en Rhodos.

Een overzicht van alle nieuwe bestemmingen:

Atlanta, V.S. (Delta Air Lines)

In deze hoofdstad van de staat Georgia is er heel wat te beleven, van historische bezienswaardigheden tot hippe winkels en trendy bars.

Mumbai, India (Brussels Airlines)

Als een van de grootste steden ter wereld brengt Mumbai een mix van oosterse en westerse culturen, overgoten met de gekende Bollywoodsfeer.

Yerevan, Armenië (Brussels Airlines)

Armenië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. De charmante hoofdstad Yerevan is een van de oudste steden ter wereld.

Funchal, Portugal (Brussels Airlines)

Brussels Airlines zal ook vliegen naar Funchal op het Portugese bloemeneiland Madeira. Het warme klimaat en de prachtige natuur maken van Funchal een topbestemming.

Larnaca, Cyprus (Cobalt Air)

Larnaca is een havenstad aan de zuidoostkust van Cyprus. De haven is de tweede belangrijkste van het eiland, na Lemessos.

Araxos, Griekenland (TUI fly)

Griekenland is erg populair deze zomer. We hebben drie nieuwe Griekse bestemmingen, waaronder Araxos. Prachtige zandstranden en unieke natuurpracht zijn hier kernbegrippen.

Volos, Griekenland (TUI fly)

Ook het Griekse Volos zal vanaf de zomer deel uitmaken van ons netwerk. De stad bevindt zich ongeveer halverwege Griekenland tussen Athene en Thessaloniki.

Rhodos, Griekenland (Brussels Airlines)

Als derde is er het Griekse eiland Rhodos, een van de meest populaire bestemmingen van Griekenland. Vooral de indrukwekkende middeleeuwse vesting trekt de aandacht.

Tivat, Montenegro (TUI fly)

Tivat ligt aan de prachtige baai van Kotor en is enorm geliefd bij toeristen. Terecht, want er worden diverse festiviteiten georganiseerd en er is ook heel wat te bezichtigen.

Constanta, Roemenië (Blue Air)

Zalige stranden, een mild klimaat en historische bezienswaardigheden: Constanta heeft het allemaal. Deze moderne badplaats wordt vanaf de zomer toegevoegd aan ons lijstje.

Brac, Kroatië (TUI fly)

Brac is het op twee na grootste eiland in de Adriatische Zee én ook het meest zonrijke. Daarnaast staat Brac o.a. bekend om zijn lekkere wijnen, schapenkaas en lamsvlees.

Reykjavik, IJsland (WOW Air)

Zowel in de zomer als in de winter is IJsland een prachtige vakantiebestemming. De trendy hoofdstad Reykjavik is perfect voor een citytrip of als startpunt van een rondreis.

Comiso, Italië (Brussels Airlines)

De Italiaanse gemeente Comiso (op het eiland Sicilië) biedt een combinatie van lekker eten, prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden.

Ankara, Turkije (Sun Express)

Tot slot voegen we deze zomer Ankara toe aan het netwerk van Brussels Airport. De stad ligt op de Anatolische Hoogvlakte en is een toonbeeld van moderne architectuur in Turkije.

Wil je graag meer weten over de nieuwe bestemmingen voor deze zomer? Download hier onze netwerkbrochure van 2017.

Terug naar de vorige pagina