Terug naar de vorige pagina

Het laatste routenieuws vanop Brussels Airport

De sneeuw smelt stilletjesaan weg en op Brussels Airport denken we al volop aan komende zomer en de rest van het jaar. Ben jij benieuwd welke vluchten er deze zomer zullen vertrekken vanop onze luchthaven en wil je te weten komen welke nieuwe luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen we dit jaar nog zullen verwelkomen? We vertellen het je graag!

Zomer 2021

Dat er komende zomer minder vluchten gepland staan dan in pakweg 2019 zal je niet verbazen. We zijn echter enorm blij om te zien dat we deze zomer toch nog op een mooi aanbod kunnen rekenen. Op dit moment zijn er al 58 luchtvaartmaatschappijen die hebben laten weten dat ze jouw klanten komende zomer naar 180 bestemmingen zullen brengen.

Zoek je een overzicht van alle bestemmingen die deze zomer en dit najaar al ingepland staan? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Wordt verwacht…

Een exacte startdatum plannen is niet evident in deze tijden. Dat neemt echter niet weg dat er heel wat luchtvaartmaatschappijen zijn die de ambitie hebben om jouw klanten dit jaar nog van Brussel naar hun bestemming te brengen.

Om te beginnen verwachten we dit jaar nog de start van 3 nieuwe luchtvaartmaatschappijen op Brussels Airport.

  • Als eerste op de lijst vinden we SkyExpress terug. Zij starten dit voorjaar nog 6 wekelijkse vluchten van en naar Athene op. 
  • Vervolgens verwelkomen we dit jaar ook Sun-Air of Scandinavia. Zij zullen op weekdagen 2 keer per dag tussen Brussel en Billund vliegen. 
  • Luchtvaartmaatschappij Aegean zal vanaf juni wekelijkse 3 vluchten naar Thessaloniki uitvoeren.
  • Ten slotte kijken we ook enorm uit naar de komst van Air Belgium. Deze op-en-top Belgische maatschappij brengt jouw klanten vanaf dit najaar naar het paradijselijke Mauritius.

Naast de nieuwe luchtvaartmaatschappijen zijn er ook enkele oude bekenden die hun netwerk het komende jaar met veel plezier uitbreiden:

  • Dankzij Air Canada vliegen jouw klanten binnenkort comfortabel en coronaproof naar Toronto.
  • Ook Blue Air breidt zijn netwerk uit, deze Roemeense low-cost luchtvaartmaatschappij biedt vanaf deze zomer vluchten naar Cluj aan. 
  • Brussels Airlines mag natuurlijk ook niet op ons lijstje ontbreken. Zij zorgen in de loop van het jaar voor vluchten naar Bari.
  • Als laatste is er ook nog TUI fly, zij hebben dubbel goed nieuws. Deze zomer starten ze routes op van Brussel naar Tetouan en Pula.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste routenieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een update met de laatste nieuwtjes op de luchthaven.
 

Terug naar de vorige pagina