Terug naar de vorige pagina

Het Brussels Airport netwerk blijft groeien

Het wereldwijde netwerk van Brussels Airport werd onlangs nog verder uitgebreid met nieuwe vluchten naar China, Georgië, Aruba, Curaçao en Griekenland. Daarnaast zal er dagelijks een extra vlucht zijn van Emirates tussen Dubai en Brussel.

Shanghai, China

Luchtvaartmaatschappij Hainan vliegt sinds 25 oktober 2017 maar liefst drie directe vluchten per week tussen Shanghai Pudong International Airport en Brussels Airport. De vluchten vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag en er wordt gevlogen met een Boeing Dreamliner 787-9, een van de modernste vliegtuigen ter wereld.

Hong Kong, China

Cathay Pacific gaat vanaf 25 maart 2018 vier keer per week vliegen tussen Hong Kong en Brussel. De vluchten vertrekken op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. De vlucht vanuit Hong Kong komt rond 7u00 aan. De vlucht van Brussels Airport naar Hong Kong vertrekt om 13u00.

Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten

Gezien de populariteit van de huidige vluchten naar Dubai is luchtvaartmaatschappij Emirates begonnen met een extra, dagelijkse vlucht tussen Dubai en Brussels Airport. De vlucht vertrekt om 20u15 vanaf Brussels Airport en komt om 05u55 aan in Dubai. Willen je klanten vanaf Dubai nog verder vliegen? Deze nieuwe vlucht is een goede aansluiting naar bestemmingen richting Zuid-Afrika, Oost-Azië en landen in de Indische Oceaan.

Tbilisi, Georgië

Vanaf 25 maart 2018 vliegt Georgian Airways twee keer per week heen en weer tussen Tbilisi en Brussel. De vluchten naar Tbilisi vertrekken op dinsdag en zondag vanaf Brussels Airport.

Nieuwe strandvakantiebestemmingen

Zitten sommige van je klanten al met hun zomervakantie in hun hoofd? Dan zal je ze zeker kunnen verblijden met het volgende nieuws:

  • Aruba: Vanaf 15 juni 2018 vliegt TUI Fly wekelijks op vrijdag van Brussel naar Aruba.
  • Curacao: TUI Fly vliegt vanaf 18 juni 2018 ook wekelijks op maandag naar het zonnige Curaçao.
  • Kalamata: Vanaf 29 april 2018 vliegt Brussels Airlines wekelijk op zaterdag richting Kalamata, Griekenland.
Terug naar de vorige pagina