Terug naar de vorige pagina

(Her)beleef magische momenten in de vernieuwde Skyhall

In 1958 was de Skyhall dé nieuwe terminal van Brussels Airport. De laatste decennia werd het gebouw echter niet meer gebruikt. Zonde, vonden we, en daarom besloten we om de Skyhall nieuw leven in te blazen. Het resultaat is een magische eventlocatie!

Geschiedenis van de Skyhall

De iconische Skyhall werd in sneltempo gebouwd in 1957-1958 om de bezoekers van de Wereldtentoonstelling 1958 te ontvangen. Ze werd ontworpen door de architecten Brunfaut, Bontinck en Moutschen en was zeer revolutionair voor die tijd. Na de opening van de nieuwe terminal en pier B (1994) en de ingebruikname van pier A (2002) werd de Skyhall echter niet langer gebruikt.

Dé plaats voor onvergetelijke events

De afgelopen jaren werd de Skyhall gerenoveerd en vanaf maart zal de hal zijn deuren openen als prestigieuze eventlocatie.

Een heel aantal iconische elementen, zoals het zwevende plafond en de grote glaspartijen, werden behouden en geven de Skyhall een lichte en luchtige uitstraling. Het is de perfecte locatie voor lezingen, tentoonstellingen en andere exclusieve events met een prachtig uitzicht over zowel de landingsbanen als de vertrek- en aankomsthallen.

Wil je graag een evenement organiseren op deze iconische plaats, verstuur je aanvraag dan naar skyhallevents@brusselsairport.be. Tot binnenkort!

 

Lees meer over de Skyhall >

Terug naar de vorige pagina