Terug naar de vorige pagina

Dit zijn de nieuwste winkels, bars en restaurants op Brussels Airport

Op Brussels Airport gaat er elke minuut 2,8 kg chocolade over de toonbanken, wordt er elke dag 1.162 liter bier verkocht en gaan er jaarlijks 600.000 flesjes parfum de deur uit. Er valt dus véél meer te beleven dan enkel wachten op je vlucht! Zo openden er onlangs een aantal nieuwe zaken die je klanten (en jijzelf!) niet mogen missen.

Nog snel even shoppen

In Pier B kon je al langer terecht in de winkel MAC - Jo Malone. Een tijdje geleden opende een nieuwe en gelijkaardige winkel de deuren in Pier A: MAC - Jo Malone - La Mer. Je vindt hier je favoriete make-up en parfum, maar ook badproducten en lichaamsverzorging. Ideaal om jezelf nog een leuk extraatje cadeau te doen óf om nog snel een souvenir te kopen voor iemand anders!

Afgelopen zomer openden twee nieuwe Relay Stores in Pier B en Pier A (T-zone). Relay heeft alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op een zorgeloze vlucht. Je vindt er het nodige leesvoer in de vorm van zowel lokale als internationale kranten, magazines en boeken, maar ook de innerlijke mens komt er aan zijn trekken. Zin in iets lekkers? Maak je keuze uit het uitgebreide aanbod aan frisdrank, broodjes en snoep. Of zoek je een reisaccessoire zoals een verloopstekker of een comfortabel kussentje, ook dan ben je bij Relay aan het juiste adres.

Tot slot vind je sinds begin september 2 Samsonite-automaten op de luchthaven, in de vertrekhal en in Pier B op vertrekniveau. Koop hier nog snel je reisaccessoires zoals bagagegordels, kussentjes, flessensets speciaal voor vloeistoffen of een slaapmaskertje voor op het vliegtuig. Bon voyage! 

Benieuwd welke shopping-mogelijkheden er nog zijn op de luchthaven?
Klik hier voor een overzicht van alle winkels op de luchthaven.

Culinair genieten op de luchthaven

Op Brussels Airport vindt elke foodie iets naar z’n zin. Zo kan je bij restaurant AMO (Pier A) terecht voor heerlijke Italiaanse seizoensgerechten, waarvan er telkens 2 à 3 zorgvuldig geselecteerd zijn door gastchef Peppe Giacomazza (bekroonde chef door Gault&Millau). 

Bij BISTROT (Pier B) ontdek je dan weer de Belgische gastronomie. Een sfeervolle inrichting met ambachtelijke producten van lokale producenten, met onder meer kwaliteitsvol vlees van Dierendonck.

Enkele maanden geleden kreeg Blend in Brussels trouwens een nieuwe naam: Café Comptoir. Niet alleen heeft het café in Connector een nieuwe look en feel, ook het assortiment is veranderd. Zo vind je er nu heel wat typisch Belgische bieren.

Heb je zin in sushi, maar geen tijd om te blijven hangen in de terminal? Geen probleem! Black Pearls biedt nu ook sushi aan om mee te nemen: "Sushi on the go". Lekker, vers en simpel!

Eerder zin in iets fris, of op zoek naar een lekkere koffie?
Bekijk hier alle andere bars en restaurants op de luchthaven.

Maar er is meer...

Je vertrekt naar een zonnige bestemming, maar bent je zonnebril vergeten? Of er is in je kast nog wel plaats voor een nieuwe handtas? Ook deze zaken (en meer!) vind je allemaal op Brussels Airport.

Bovendien geniet je zowel in de winkels als in de restaurants van verschillende kortingen op vertoon van je BRU-card. Ben je touroperator of reisagent, maar heb je nog geen BRU-card?

Vraag jouw BRU-card heel eenvoudig online aan! 

Terug naar de vorige pagina