Terug naar de vorige pagina

Christmas shopping op Brussels Airport

De feestdagen komen eraan! Naast lekker eten en gezellig samenzijn, betekent dat ook dat iedereen op zoek gaat naar leuke kerstcadeaus. Vertrekken je klanten vanaf Brussels Airport op vakantie? Dan kunnen ze tijdens het wachten meteen ook kerstinkopen doen in een van de vele winkels op de luchthaven.

Shop je kerstcadeaus met exclusieve kortingen

Speelgoed voor je neefje of nichtje, lekkere Belgische chocolade voor je ouders, een heerlijke nieuwe parfum voor je partner… Wat je ook zoekt, in de shops van Brussels Airport vind je sowieso het perfecte kerstgeschenk.

Met je BRU-card geniet je bovendien van exclusieve kortingen in o.a. The Gift Box (speelgoed), Crystal Media (multimedia), The Belgian Chocolate House en natuurlijk ook de Duty Free shop. Op deze pagina vind je een overzicht van alle winkels waar je korting krijgt met een BRU-card.

Nieuw: Shop & Collect

Zin om veel te winkelen, maar niet om alles mee te nemen in je bagage? Maak dan gebruik van onze nieuwe Shop & Collect service. Indien je naar een land van de Schengenzone reist, kan je alle aangekochte artikelen achterlaten in de shop. Bij terugkomst kan je alles weer oppikken bij het collect point in de bagagehal. Bekijk hier alle informatie zodat je jouw klanten kan informeren over deze service!

Brussels Airport helemaal in kerststemming

Een family lane met Olaf uit Disney’s Frozen, hoog bezoek van de kerstman, een kerstmarkt waar je glühwein en kerstsnacks kan proeven, de Coca-Cola kersttruck die langskomt: Brussels Airport is al helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Vergeet niet om je klanten op de hoogte te brengen van de kerstmagie die hier heerst! Wil je meer weten over eindejaar op Brussels Airport, neem dan een kijkje op deze pagina.

 

We wish you a world of happiness!

Terug naar de vorige pagina