Terug naar de vorige pagina

Brussels Airport lanceert Enjoy! Gold, het abonnement voor frequente vliegers

Brussels Airport  introduceert de Enjoy! Gold Bundel die jouw klanten maximale gemoedsrust biedt. Een aangename reiservaring, inclusief Fast Lane, loungetoegang en bTag. Het ideale abonnement voor frequente vliegers, zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Maximum comfort voor tot tien reizen? Met het Gold-abonnement zitten jouw reizigers goed.

Passagierservaring is de belangrijkste prioriteit voor Brussels Airport. Met de nieuwe Enjoy! Gold Bundel genieten jouw klanten van een comfortabele, naadloze en efficiënte reiservaring.Wil je hen verrassen met ultiem comfort? Het maximale gemak wordt gegarandeerd door de combinatie van onze drie comfortdiensten.

  • Fast Lane toegang versnelt het proces bij vertrek tijdens de veiligheidscontrole. Een comfortabele ervaring voor jouw klanten? Check!
  • Onze Diamond Lounges (gates A en B) bieden alles wat je klanten nodig hebben om te werken of te ontspannen voor de vlucht. En niet te vergreten: inclusief ongelimiteerd buffet. Een aangename ervaring? Check!
  • bTag, de AI traceeroplossing, zorgt voor een geweldige aankomst in Brussels Airport. Zo kunnen je klanten hun tijd optimaal benutten op de luchthaven. Gemoedsrust? Check!

Met de Enjoy! Gold bundel bied je jouw klanten een onvergetelijke ervaring. Hun persoonlijke QR-code is altijd beschikbaar op hun smartphone. Bij vertoon aan de Fast Lane of lounge krijgen ze meteen toegang. De bTag is levenslang geldig en wordt hen per post toegestuurd.

De ideale combinatie van comfort, kostenefficiëntie en gemak

Reizen jouw klanten voor werk in economy class? Gold is een kosteneffectieve manier om hun ervaring te verbeteren. Snel door de veiligheidscontrole, werken of ontspannen in de lounge. Hebben we de vele voordelen voor werknemers al genoemd? Geen onkostennota’s, gedoe vooraf of aparte reserveringen. Alleen maar voordelen en gemoedsrust.

Nemen jouw klanten meerdere keren per jaar een vlucht naar hun buitenverblijf? Met een Gold! Bundel reizen ze op de meest efficiënte manier. Razendsnel door de veiligheidscontrole, genieten van het ongelimiteerd buffet in de lounge en hun tijd optimaal benutten in de luchthaven. En niet te vergeten: altijd en overal op de hoogte zijn van waar hun bagage is met bTag.

Met Gold kan je jouw klanten verrassen, verbazen en verbluffen. Voor vrijetijds- en zakenreizigers die op zoek zijn naar de ideale combinatie van comfort, kostenefficiëntie en gemak. Bestel de Enjoy! Gold Bundels nu via comfortservices@brusselsairport.be en maak de reiservaring van jouw klanten onvergetelijk.

Terug naar de vorige pagina