Terug naar de vorige pagina

Brussels Airport bezoekt meer dan 500 reisbureaus in België

We zijn als reisindustrie zwaar getroffen door de COVID-19-pandemie en daardoor hebben we elkaar meer dan ooit nodig. We vinden het als grootste luchthaven in België dan ook belangrijk om jullie te laten zien dat we er voor jullie zijn. En hoe kunnen we dat beter doen dan door gewoon bij jullie op bezoek te komen?

De afgelopen weken stonden er 16 enthousiaste collega’s klaar om op bezoek te gaan bij meer dan 500 reisbureaus in België. We namen de tijd om gezellig even wat bij te praten, probeerden jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en gaven jullie ook zoveel mogelijk informatie over de gang van zaken op de luchthaven.

Hieronder geven we nog even een kleine samenvatting van alles wat we je tijdens ons bezoek vertelden:

  • Op onze website vind je een 8-stappenplan dat ervoor kan zorgen dat jouw klanten geruster op reis vertrekken. In deze one pager komen je klanten te weten wat ze mogen verwachten van hun bezoek aan onze luchthaven.
  • Als luchthaven bieden we heel wat extra diensten aan. Zo kan je op onze website onder andere lounge passes en fast lane tickets aankopen. Daarnaast vind je er ook extra informatie over Enjoy! en de bTag. Heb je een vraag over deze digitale diensten? Stuur dan een mailtje naar comfortservices@brusselsairport.be.
  • De BRU-card is bij de meeste reisagenten reeds gekend. Vergeet echter niet om je gegevens te updaten wanneer je e-mailadres verandert of je bureau verhuist. Op die manier hebben wij de juiste gegevens om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws op de luchthaven en onze acties waarmee vaak leuke prijzen te winnen zijn. 

Wil je graag opnieuw iets opzoeken in de presentatie die je kreeg? Stuur dan een mailtje naar brucard@brusselsairport.be en wij sturen je de presentatie toe.

Heb je ondertussen nog een bijkomende vraag of wil je graag meer informatie? Stuur dan zeker een mailtje naar brucard@brusselsairport.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.


Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot de volgende keer. En denk eraan, samen zullen we deze crisis doorstaan!

#safetravel

Terug naar de vorige pagina