Terug naar de vorige pagina

Brussels Airport app: vluchtinformatie en info over Brussels Airport

Reizen jouw klanten via Brussels Airport? En wil je hen met een gerust gemoed op vakantie laten vertrekken? Breng hen dan op de hoogte van de Brussels Airport app. Deze bevat alle nodige vluchtinformatie, samen met andere essentiële info over Brussels Airport.

Van wachttijden tot exclusieve kortingen

“Hoe lang is de wachtrij op dit moment aan de security? Aan welke gate moet ik zijn? Op welke band ligt mijn bagage?” Deze vragen kunnen soms stresserend zijn voor reizigers. Daarom ontwikkelden we de Brussels Airport app. Hier vind je een antwoord op alle bovenstaande vragen én meer. Zo kunnen reizigers onder andere hun route uitstippelen van thuis tot aan de gate en kunnen ze exclusieve kortingsvouchers downloaden voor de winkels en bars op Brussels Airport.

Alle essentiële info over Brussels Airport in één app 

Kortom: alle essentiële info over Brussels Airport vind je in een handomdraai terug in de Brussels Airport app. Zo hoeven je klanten zich geen zorgen te maken en begint hun vakantie helemaal ontspannen op de luchthaven zelf!

Een app die altijd up-to-date is

Bovendien staat de app niet stil. Dankzij onze “Join the BRU crew” verzamelen we feedback van reizigers over wat er goed en minder goed verloopt op de luchthaven. Dankzij deze continue feedback kunnen we niet alleen op de luchthaven zelf, maar ook via onze app alles bijsturen om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van onze passagiers.

Infoboekje als alternatief voor de app

De app is niet de enige plaats waar men info over Brussels Airport kan vinden. Voor wie geen smartphone heeft of alle informatie liever op papier raadpleegt, is er ook de reisgids "In 4 stappen van thuis tot aan het vliegtuig". Deze bundelt alle noodzakelijke informatie om vlot op vakantie te vertrekken. Je kan het infoboekje hier downloaden of fysieke exemplaren aanvragen om uit te delen aan je klanten: https://www.brucard.be/nl/reisgids.

 

Download de Brussels Airport app via Google Play of in de App Store:

  

Terug naar de vorige pagina