Terug naar de vorige pagina

Geniet na van de Roadshow voor Reisagenten

Al voor de vierde keer organiseerden we vorige maand onze Roadshow voor Reisagenten. Het waren drie enorm leuke avonden, gevuld met inspirerende gesprekken, lekkere hapjes, een leuke film én toffe prijzen. Lees verder en geniet na!

Het event in vogelvlucht

In totaal verwelkomden we 440 reisagenten verspreid over 3 avonden. Op 19/03 waren we te vinden in Brugge, op 21/03 in Brussel en de laatste avond vond plaats op 26/03 in Antwerpen.

Als reisagent kon je je hart ophalen bij de vele aanwezige luchtvaartmaatschappijen, om daarna te genieten van de film “Instant Family”. Maar dat was niet alles: elke avond verwenden we 3 winnaars met een Inno-voucher van € 100 en goodies die werden aangeboden door IDF. Kortom: het was een meer dan geslaagde Roadshow!

Travel agent roadshow at Kinepolis

Help ons om de Roadshow nog beter te maken

Was jij aanwezig op deze 4de editie van onze Roadshow voor Reisagenten? Dan horen we heel graag jouw feedback over het event. Jouw mening helpt ons immers om de Roadshow volgende keer nog beter te maken. Vul hier de enquête in, het duurt slechts 2 minuutjes.

Nog even nagenieten van een toffe avond? Dat kan - bekijk hier de foto’s.

Roadshow 2020: nog grootser, nog feestelijker

Veel kunnen we nog niet vertellen, maar wat we wel al kunnen verklappen is dat de Roadshow volgend jaar in een nieuw jasje wordt gestoken. Nog grootser, nog feestelijker, kortom: een avond die je absoluut niet mag missen. Benieuwd? Hou dan deze website in de gaten!

 

Bedankt om deel te nemen aan de Roadshow en tot volgend jaar!

Terug naar de vorige pagina